Nøgenbadning breder sig i svømmehaller

10. marts 2012 16:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nøgenbadning breder sig i svømmehaller
Billede mangler

Svømmehaller over hele landet byder i stigende grad velkommen til gæster uden badetøj.
Ni steder kan naturister boltre sig i det klorholdige vand som Gud har skabt dem, viser en oversigt fra Danske Naturister.
De seneste til at hoppe på bølgen er Blovstrød Svømmehal i Nordsjælland, hvor der ventes 40 nøgne svømmere til to aftener i marts og april.
“De senere år er der sket en opblomstring i at svømme nøgen i svømmehaller. Og da vi manglede noget at bruge bassinet til på ydertidspunkter, valgte vi at prøve det her,” siger svømme- og administrationsleder Elene Skytte.
Erfaringer fra andre svømmehaller viser, at naturistfamilierne gerne kører langt for at bade uden tøj på. Og der er tale om en befolkningsgruppe, der kender hinanden, siger Elene Skytte, der er leder af klubben Sigma Swim Allerød.
Derfor bliver der også holdt et vågent øje med ukendte ansigter, hvis pædofile skulle finde på at dukke op.
“Danske Naturister kommer og hjælper med billetteringen. Og de kender allesammen hinanden. Og hvis der er nye, så bliver der holdt ekstra øje, så det er jeg tryg ved,” siger Elene Skytte, der indtil videre kun har mødt smil på læben og klap på skulderen for tiltaget.
Hos det politiske parti Kristendemokraterne har Stig Grenov, der deltager i formandsskabet, i princippet ikke noget imod, at svømmehallerne arrangerer særlige aftener for naturister.
Så længe, det ikke breder sig så meget, at man risikerer at rende uforvarende ind i dem.
“Man skal kunne gå i svømmehallen uden at møde det nøgne look. Der er nogle der ikke synes, det ser særlig kønt ud, og der er nogle, der er blevet seksuelt forulempet i deres barndom. Det er ikke okay, at man skal tvinges til det,” siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu