Nordisk Film advarer mod svindler: Vil have unge kvinder med i nøgenscener

8. november 2018 16:11 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hos Nordisk Film oplever man, at en svindler udgiver sig for at caste skuespillere til nye film - med yderst pikante scener.

Nordisk Film advarer mod svindler: Vil have unge kvinder med i nøgenscener
Nordisk Film er på det seneste blevet brugt flere gange i et svindelnummer. Ved åbningen af Olsen Banden universet i 2016 deltog Ghita Nørby, Henning Sprogøe, Kurt Ravn og Morten Grunwald. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

I den seneste tid har flere kvinder landet over oplevet at blive kontaktet af personer, der udgiver sig for at være castere fra Nordisk Film-koncernen og Nordisk Film TV.

De falske castere siger til kvinderne, at de er interesseret i dem – og deres udseende – og at de derved kan deltage i en online casting via onlineplatformen Skype.

Her vil kvinderne blive bedt om at udføre en casting, hvor der blandt andet vil være nøgensekvenser med.

Nordisk Film er opmærksomme

Hos Nordisk Film-koncernen oplevede de, at en række kvinder kontaktede dem tidligere på året omkring de falske castings. Og det fik Nordisk Film Production op ad stolen.

– Vi har også oplevet, at der var henvendelser fra kvinder, som har været i kontakt med den her falske partner. Vi har i august anmeldt sagen til politiet, så vi håber på – og ved nu – at de sidder og efterforsker sagen, siger Malene Ehlers, der er advokat i Nordisk Film Production.

Hos den danske film-gigant er det en sag, der ligger meget langt fra, hvordan virkeligheden er. Hos Nordisk Film-koncernen foretager man udelukkende castings, hvor personen mødes med et professionelt casting-hold fysisk. Et skypemøde ville komplet utænkeligt, forklarer Malene Ehlers.

– Vi tager den her sag meget alvorligt, siger Malene Ehlers.

Svindelnummeret kører stadig

Hos Nordisk Film TV, der er en del af Banijay Group, har de på Facebook delt et opslag, der gør opmærksom på den falske profil ‘Sarah Sofie Dahlmose’, som udgiver sig for at være caster hos Nordisk Film TV.

I opslaget på Facebook oplyser Nordisk Film TV, at der er tale om en falsk profil, som intet har med deres TV-produktioner at gøre.

Det har ikke været muligt at få fat i Nordisk Film TV for yderligere kommentarer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu