Norman i nervepirrende guldkamp

23. februar 2013 14:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Norman i nervepirrende guldkamp
Billede mangler

Lasse Norman er allerede olympisk mester i omnium, og lørdag aften kan han måske og kalde sig verdensmester. Den kun 21-årige banerytter, der i begyndelsen af februar også vandt det københavnske seksdagesløb sammen med Michael Mørkøv, blev lørdag eftermiddag nummer to i den fjerde af de seks discipliner, der til sammen udgør cykelsportens mangekamp, omnium.

 

Danskeren kørte de 4000 meter på 4.22,736 minutter, og det rakte til en andenplads efter new zealænderen Aaron Gate, der kørte distancen på 4.21,607 minutter. Dermed var Lasse Norman godt to sekunder langsommere, end da han satte dansk rekord ved OL i London.

De to ryttere har nu begge 12 point og deler andenpladsen efter den førende australier, Glenn O’Shea, der blev nummer fire i forfølgelsesløbet og fører med 11 point.

Det ser ud til, at det er de tre ryttere, der skal fordele guld, sølv og bronze imellem sig. På fjerdepladsen har hollandske Tom Veldt 25 point, så han kommer næppe i nærheden af at true de tre førende ryttere.

Senere i eftermiddag køres femte disciplin, scratch, inden VM i omnium afgøres i aften med den afsluttende disciplin, 1000 meter på tid.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu