ANNONCE

Norsk kronprinspar i flydrama i København

5. februar 2012 11:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Norsk kronprinspar i flydrama i København
Billede mangler

Det norske kronprinspar blev søndag morgen evakueret fra et SAS-fly i Københavns Lufthavn, da de var på vej hjem fra kronprinsesse Marys 40 års fødselsdag.
135 passagerer var ombord på flyet, da en af motorerne brød sammen under starten, fortæller et øjenvidne til den norske netavis VG Nett
“Det var fuldstændig kaotisk, og folk var skrækslagne,” siger øjenvidnet Jørgen Bruaset til VG Nett og forklarer, hvad der skete:
“Flyet var lidt forsinket på grund af afisning. Da vi skulle lette, gav kaptajnen fuld gas, hvorefter der lød et smæld fra den ene motor. Flyet stoppede, og der kom en masse røg,” siger han til VG Nett.
Kronprinsesse Mette-Marit, der er kendt for at lide af flyskræk og derfor ofte tager toget i stedet for, bekræftede på Twitter, at der havde været en episode.
“Ok, my morning turned out a bit more exciting than expected.. Phew.. #stillnotentirelyoverflightphobia,” skriver hun kl. 09.45.
SAS bekræfter episoden, men har en mindre dramatisk udlægning af, hvad der skete.
“Jeg kan bekræfte, at et fly i København er blevet evakueret efter røgudvikling i kabinen. Røgudviklingen kom som følge af et motorhavari,” udtaler informationskonsulent Monica Hovland til VG Nett.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu