ANNONCE

Landsholdsspiller skadet i fyrværkeriulykke

1. januar 2021 13:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Fyrværkeri eksploderede i hånden på Omar Elabdellaoui, og nu frygtes det, at hans syn har taget skade.

Landsholdsspiller skadet i fyrværkeriulykke
Omar Elabdellaoui (til venstre), der til daglig spiller for Galatasaray, er kommet til skade i en fyrværkeriulykke. Foto: Ian Macnicol/Reuters

Den norske landsholdsspiller Omar Elabdellaoui er kommet til skade i en fyrværkeriulykke i Tyrkiet. Fodboldklubben Galatasaray bekræfter, at Elabdellaoui torsdag blev kørt til hospitalet, efter at han fejrede nytårsaften i sit hjem.

Han kom til skade, da fyrværkeri eksploderede i hånden på ham. Episoden var så alvorlig, at holdets træner, Fatih Terim, og flere andre repræsentanter fra klubben skyndte sig til hospitalet for at besøge ham. Det frygtes, at højrebackens syn kan blive påvirket af ulykken.

Ifølge det tyrkiske medie NTV fortæller Galatasarays vicepræsident, Abdurrahim Albayrak, at lægerne behandler Elabdellaoui for brandskader i ansigtet.

– Hans øjne bliver skyllet, og forhåbentlig gør det tingene klarere. Lægerne gør alt, hvad de kan. Efter at øjnene er blevet skyllet, kender vi udfaldet, siger han. Den 29-årige fodboldspiller har været ved bevidsthed hele vejen igennem.

– Jeg har talt med ham, og han sagde: “Tusind tak”. Hans venner fra klubben rejste til hen til ham for at være der sammen med familien. Det gjaldt angiveligt også Galatasarays anfører, Arda Turan.

Tog billeder

Albayrak langer også voldsomt ud efter en paramediciner, der hjalp Elabdellaoui efter ulykken.

– En ambulanceredder på stedet tog billeder og delte dem på sociale medier. Manden har tre børn, og Galatasaray har 30 millioner fans. Han er elsket af tusindvis af mennesker, familie og venner i vores land. Hvilken samvittighed har man, når man lægger sådan et billede ud, siger han og understreger, at klubben vil forfølge episoden.

Forsvarsspilleren kom til den tyrkiske storklub i august i år i et skifte fra græske Olympiakos. Det er blevet til 14 kampe for Galatasaray. Nordmanden har tidligere spillet i klubber som Hull City, Eintracht Braunschweig og Feyenoord. Han står noteret for 49 landskampe.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu