ANNONCE

Norske fly i luften for at finde Joey

9. august 2012 17:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Norske fly i luften for at finde Joey
Billede mangler

Norsk politi har besluttet at sætte flere små fly på vingerne i forsøget på at finde den 19-årige dansker Joey Ravn. Han forsvandt under en vandretur i Nordsverige den 25. juli.
Flyene vil blive sendt i luften senere torsdag eller fredag.
– Det har politimesteren besluttet, at vi skal gøre. Der er tale om små fly, som skal undersøge området vest for det sted, hvor han er forsvundet, siger Frank Andreassen, som er operationsleder ved det lokale norske Midtre Hålogaland politidistrikt, til Ritzau.
– Flyene bliver sendt på vingerne enten i dag eller i morgen, tilføjer han.
Flyene letter fra flyveklubben i Bodø, og eftersøgningen vil foregå fra Hellemobotn og videre mod syd på den norske side af grænsen mellem Norge og Sverige.
Joey Ravn kom aldrig tilbage efter en vandretur til Allak-toppen i det nordlige Sverige kun 20 kilometer fra grænsen til Norge.
Politiet i Sverige satte efterfølgende gang i en større eftersøgning, som dog blev afsluttet uden resultat.
Siden har politiet i Sverige givet udtryk for, at de ikke har nogen indikationer på, at danskeren skal være gået over grænsen til Norge. Den vurdering er dog blevet anfægtet fra flere sider.
Samtidig har det lokale politi i Norge tidligere afvist at lede efter danskeren, før de fik besked på det fra Sverige. Men den beslutning er nu ændret.
Til det norske medie NRK udtrykker politiet dog ikke den store optimisme i forhold til at finde Joey Ravn.
Tidligere torsdag har Norsk Folkehjelp og Joey Ravns familie givet udtryk for, at de på egen hånd vil lede efter danskeren.
Det danske politi har tidligere været i kontakt med både svensk og norsk politi, fordi man mener, at danskeren kan have krydset grænsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu