ANNONCE

Nu bliver det koldt: Ned til ti graders frost i nat

9. december 2011 13:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nu bliver det koldt: Ned til ti graders frost i nat
Billede mangler

Det er ikke just smukt julevejr, der præger det lille land denne december.
 
Den varslede storm er godt nok ved at løje af, men det betyder ikke, at det bliver rart at færdes udenfor, lyder det fra meteorologerne.
 
“Det kommer til at føles bidende koldt derude. Vinden kombineret med tre til fem grader i aften vil få temperaturen, man føler på kroppen, til faktisk at være minus ti grader,” siger Andreas Nyholm fra TV2 Vejret.
 
Så selvom stormen ikke bliver helt så heftig i aften og nat, som det tidligere har været spået, så er der al mulig grund til at passe godt på, hvis man skal til julefrokost senere i dag.
“Senere i nat kan der også være pletvis glatte veje, så man skal altså passe på, hvis man tager cyklen hjem fra byturen,” siger han.
 
Der er dog en lille smule gode nyheder til folk, der drømmer om et klassisk julevejr.
“Der kommer faktisk nogle byger med lidt hvidt i, så det kan godt være, man kan få lidt julestemning på vej hjem,” siger han.
 
I det indre Jylland er det endda ikke helt umuligt, at der sågar kommer et lille snedække, så julefrokostfolket kan lave en engel på vejen hjem.
 
Rigtigt julevejr med frostklart vejr og knitrende sne er dog stadig ikke i kikkerten, lyder den skuffende melding fra meteorologerne.
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu