ANNONCE

Nu bliver vejret mere trist og mere vådt

4. april 2021 06:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Man kan godt få solen at se, men man får svært ved at mærke den

Nu bliver vejret mere trist og mere vådt
Vejret i den kommende tid kan byde på nattefrost. Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

April måned er ikke ligefrem startet op med blændende varmt forårsvejr, og ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, er det endnu ikke til at vide, hvornår vejret for alvor bliver lunt og tørt.

Godt nok begynder søndagens vejr solskin flere steder i landet, men som dagen skrider frem, samler skyerne sig, og det begynder at blæse så meget, at de 5-10 graders varme ikke kommer til at føles af meget.

– Det er ikke de store forårsfornemmelser, siger vagthavende meteorolog, Trine Pedersen, om dagens vejr.

Næste uge ser det ud til, at det triste vejr holder ved. Vejret søndag er overvejende tørt, men præget af skyer og ud på aftenen kommer der regn ned over landet.

Temperaturen falder til mellem 2 og 3 graders frost og 2 og 3 graders varme, og det betyder, at det nedbør, der vil falde søndag nat, kan være i form af både slud og sne.

Find de lange bukser frem

Mandag er der igen udsigt til nedbør, og det eneste, man hos DMI ikke kan sige med sikkerhed, er hvor meget og hvor i landet regnen vil falde.

– Men det bliver i hvert fald noget koldere, siger Trine Pedersen om mandagens vejr.

Herefter vil temperaturene i løbet af den kommende uge ligge mellem 5 og 10 graders varme med nok blæst til, at man bør overveje lange bukser fremfor korte.

Nætterne vil byde på mulighed for nattefrost, og falder der nedbør i den kommende uges nattetimer, er der igen mulighed for, at det falder som slud, eller regn.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu