ANNONCE

Nu er Danmarks bedste drikkvand blevet kåret

22. august 2019 13:15 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vand smager ikke bare forskelligt fra land til land.

Danmarks mest velsmagende vand er blevet kåret. Det skriver DR Nyheder, der var med, da en jury smagte på 29 forskellige udgaver af dansk postevand.

Lars Spring, der til dagligt er sommelier på Restaurant MA i København, var en af dommerne, der var mødt op på restaurant Nimb i København. Han og meddommer Frederik Czapnik, ligeledes sommerlier af uddannelse, udgjorde juryen, der skulle afgøre, hvor landets bedste postevand kommer fra.

– Det er virkelig spændende det her, og umiddelbart ser det jo rigtig godt ud, for indtil videre har alle prøverne, jeg har smagt, været af meget høj kvalitet, siger Lars Spring, til DR Nyheder.

Vores vand er noget særligt

Danskere ved formentlig, at vandet i vores vandhaner er en ganske særlig slags. Det kan nemlig drikkes direkte fra hanen, og sådan er det langt fra alle steder. Det er også gode nyheder til dem, der gerne vil have mere i deres dagligdag.

Artiklen fortsætter under videoen 

Som Newsbreak.dk tidligere har skrevet, er det vigtigt at drikke nok vand, da et menneske taber op til 2,5 liter vand i løbet af en dag. Du kan læse mere om det i artiklen, “Så meget vand skal du drikke.”

DR Nyheder skriver i øvrigt, at vinderen i konkurrencen om Danmarks mest velsmagende vand var Bornholm. Så hvis du skal smage det bedste vand i Danmark, skal du et smut forbi solskinsøen. Alternativt kan du nøjes med det fra din egen vandhane. Det smager formentlig også glimrende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu