ANNONCE

Nu er der nyt om forsvundne Anne

6. august 2019 12:47 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den norske kvinde forsvandt i efteråret 2018.

Opdatering: I et netop afholdt pressemøde oplyser Norsk Politi, at det er meget lidt usandsynligt, Anne Elisabeth Hagen er i live. Det skriver Ritzau.

Svein Holden, advokat for Hagen-familien, siger på en pressekonference tirsdag, at man igen er i kontakt med personer, der siger, at de har kidnappet Anne Elisabeth Hagen. Det skriver Verdens Gang.

Ifølge Svein Holden blev familien kontaktet 8. juli. Ifølge Verdens Gang fik familien at vide, at de kunne få bevis på, at Anne Elisabeth Hagen lever, hvis de betalte 10 millioner norske kroner. Det gjorde familien, men de har siden da ikke modtaget noget bevis på, at Anne Elisabeth Hagen er i live.

Svein Holden siger på pressemødet, at kommunikationen mellem familie og de påståede kidnappere foregår på norsk, hvorfor han også holder dagens pressemøde, 6. august 2019, på norsk.

Hvad gør politiet?

Anne Elisabeth Hagen forsvandt fra sit hjem i Lørenskog 31. oktober 2018. Norsk Politi har siden efterforsket kvindens forsvinden, først som en kidnapning og siden som en drabssag.

Det er uvist, om politiet har ændret opfattelse i sagen igen, nu familien mener at være i kontakt med Annes kidnappere, men Svein Holden er ikke i tvivl om, hvad politiet bør gøre nu.

– Det ville overraske mig, hvis de fortsat afviser, at hun er i live, siger han på pressekonferencen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu