ANNONCE

Nu er dræbte Freyja bisat

5. marts 2021 19:29 | Af: Newsbreak.dk

Freyja Egilsdottir Mogensen blev torsdag bisat. Det oplyser familien i et Facebookopslag

Nu er dræbte Freyja bisat
Freyja Egilsdottir Mogensen blev bisat torsdag. Foto: Privat.

(Citathistorie fra TV2 Østjylland)

43-årige Freyja Egilsdottir Mogensen fra Malling, der for omkring en måned siden blev slået ihjel af sin 51-årige tidligere samlever, blev torsdag bisat.

Det oplyser familien i et Facebook-opslag torsdag aften.

Det var kun familien, som var tilstede ved bisættelsen, fremgår det af opslaget.

– Freyja blev bisat i går. Det var kun familien som var tilstede. Der vil blive afholdt en mindehøjtidelighed, hvor alle kan være med, når vi engang er på den anden side af Corona. Hvis nogen inden da gerne vil ligge blomster ved gravstedet, eller bare gerne vide hvor hun ligger, så skriv en pb, og så finder vi ud af noget, skriver de.

Meget normalt

Østjyllands Politi oplyser, at det ikke er unormalt, at der går længere tid, før en person kan bisættes, når der er tale om drab.

– I drabssager er det normal procedure, at der bliver foretaget obduktion, og derfor kan der godt gå lidt tid, før bisættelsen kan finde sted, siger kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 Østjylland.

Han oplyser desuden, at sagen stadig efterforskningen, og man derfor endnu ikke ved hvorvidt eller hvornår, den 51-årige mand skal stilles for retten, da der endnu ikke er rejst tiltale.

– Vi er fortsat i gang med efterforskningen. Vi kan ikke sige noget om, hvornår vi er færdige med vores undersøgelser, siger Jakob Christiansen.

Skal mentalundersøges

Den 51-åriges forsvarer oplyser til TV2 Østjylland, at manden for nylig har accepteret en frivillig forlængelse af varetægtsfængslingen i foreløbigt yderligere fire uger.

– Min klient har erkendt sigtelserne, og som det ser ud aktuelt, forventer jeg ikke, at der bliver afholdt retsmøder før hovedforhandlingen, skriver forsvarer Mads Krarup i en sms til TV2 Østjylland.

Han oplyser også, at den 51-årige har indvilget i at lade sig mentalundersøge, hvilket ifølge forsvareren er standard i drabssager.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu