ANNONCE

Nu er Harry og William i ‘kontakt’

12. marts 2021 09:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

De to royale brøde forsøger at finde en måde hvorpå de kan have en 'mand til mand'-snak efter Oprah-interviewet hvor både Harry og Meghan skød med skarpt

Nu er Harry og William i 'kontakt'
Prins Harry og prins William har etableret en kontakt så de kan få skabt rum for en mand-til-mand-snak oven på det voldsomme interview forleden. Foto: Ritzau Scanpix.

Den britiske kongefamilie er i dyb krise efter prins Harry og hans kone Meghan, søndag aften amerikansk tid tonede frem i et højt profileret interview med talk-show-legenden Oprah Winfrey.

Beskyldninger om racisme, manglende omsorg og et koldt hjerte har fyldt lige siden – og det har været vanskeligt at se, hvordan den familie nogen sinde igen kan heles.

Men nu er der tilsyneladende tændt et lille lys i mørket.

Ifølge New York Posts berømte sladder-side, Page Six, så er der skabt kontakt mellem de to brødre prins Harry og prins William. Kontakten skal munde ud i at de to får sig en åbenhjertig ‘mand til mand’-snak.

De har åbnet kommunikationskanaler” fortæller en af sidens kilder i Storbritannien.

Hvornår de to brødre skal tale sammen direkte, er dog uvist.

Torsdag blev prins William spurgt, om han allerede havde talt med Harry:

Jeg har ikke talt med ham (prins Harry/ red.) endnu, men det vil jeg gøre“, sagde prins William, i forbindelse med at han understregede, at den britiske kongefamilie ikke er racistisk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu