ANNONCE

Nu går John Dillermand verden rundt

7. januar 2021 18:51 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

DRs nye børneserie har også ramt de internationale spalter.

Nu går John Dillermand verden rundt
Verdens øjne er nu rettet mod John Dillermand. Foto: DR

Det kan ikke have gået mange danskeres næse forbi, at der på DR Ramasjang har været premiere på en ny børneserie i januar.

John Dillermand, serien om manden med samme navn, der har verdens længste, uregerlige tissemand.

Spalterne i danske medier er for længst flydt over med historier om John og dilleren – og nu er turen så kommet til de udenlandske.

For mens dilleren hurtigt krydsede Øresund til Sverige, så tog det yderligere et par dage, før hele verden var med.

Nummer 1

Scroller man nu ned i bunden hos britiske The Guardians netavis kan man få et overblik over døgnets ti mest læste historier – og nummer et handler hverken om en coronaepidemi, der er ude af kontrol i Storbritannien eller stormen på Kongressen i USA. Nej, det er Danmarks egen dillermand, der topper.

I en artikel, hvis rubrik ikke behøver oversættes – Denmark launches children’s TV show about man with giant penis – kan Guardians udsendte fra Jylland rapportere direkte om den livlige danske debat.

Ja selv CNN, der ellers må siges at have nok at se til i hjemlandet, har fået øjnene op for John Dillermand.

Alle verdens sprog

Han har såmænd også allerede fået sin egen side på det engelsksprogede Wikipedia. Modsat, ja, eksempelvis danske tv-successer som Ulven Kommer og Efterforskningen.

Lyst til at træne dine fremmedsprog? Så kan du også læse om John Dillermand på spansk, fransk, italiensk, norsk, tjekkisk og polsk her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu