ANNONCE

Nu går Melania Trump ‘all in’

2. februar 2021 12:31 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den tidligere førstedame hyrer folk til at genoplive 'latterliggjort' velgørenhedsprojekt

Den nu tidligere amerikanske førstedame Melania Trump blev nærmest latterliggjort, da hun cirka midtvejs i sin mands præsidentperiode søsatte initiativet ‘Be Best’. Et projekt, der skulle sætte fokus på og bekæmpe mobning af børn og unge på internettet og de sociale medier.

Det har dog tilsyneladende ikke skræmt hende synderligt. I hvert fald er hun lige nu ifølge blandt andet CNN i fuld gang med at puste nyt liv i initiativet.

En af mange kritikerne dengang var en anden tidligere førstedame, Hillary Clinton, der på Andy Cohen TV-showet ‘Watch What Happens Live’ kom med en aldeles bramfri udtalelse, da hun blev spurgt ind til sin mening om projektet.

“Jeg synes, hun burde starte der hjemme,” svarede hun og foreslog, at Melania Trump som en begyndelse passende kunne kigge på sin mands online adfærd.

Det blev ifølge CNN også fra flere sider mere end antydet, at projektet var mere af navn end af gavn. Simpelthen fordi aktiviteterne var aldeles sparsomme. Der gik ofte uger imellem, man hørte noget fra og om ‘Be Best’.

Tilknytter kendte ansigter

Men trods kritikken og den kendsgerning, at hendes mand på grund af sin adfærd er blevet bandlyst af flere sociale medier, har fru Trump alligevel valgt at klø på og har angiveligt planer om at åbne et kontor i sin nye hjemby Palm Beach.

Kilder har oplyst til CNN, at det vil blive bemandet med tre af Melania Trumps tidligere betroede medarbejdere fra tiden i Det Hvide Hus. Blandt disse Hayley D’Antuono, der i fire år var Melanias operationelle direktør og rejse-supervisor, og som nu er hendes stabschef.

Vil ud i byen

Foreløbig kører ‘Be Best’ initiativet fra lokaler i Donald Trumps luksus golfresort Mar-a-Lago ved Palm Beach, hvor parret også bor. Men det er angiveligt på lånt tid.

Melania skulle være fast besluttet på at rykke ud i byen i egne lokaler.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu