ANNONCE

Nu har Dirty Harry valgt sin præsidentfavorit

4. august 2012 05:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nu har Dirty Harry valgt sin præsidentfavorit
Billede mangler

Filmstjernen og instruktøren Clint Eastwood har valgt side i den amerikanske valgkamp. Fredag dukkede Eastwood, der skabte sig et image som en af Hollywoods hårdkogte mænd i Dirty Harry-filmene, op ved en pengeindsamling til fordel for Mitt Romney.
“He just made my day”, sagde republikanernes præsidentkandidat med en lille omskrivning af et filmhistoriens mest kendte citater fremsagt af Eastwood i rollen som Harry Callahan.
“USA har behov for et løft”, siger Eastwood som forklaring på sit valg af Mitt Romney.
Clint Eastwood blev ufrivilligt trukket ind i valgkampen tidligere i år, da han under pausen i Super Bowl (finalen i amerikansk fodbold, red) optrådte i en reklame for Chrysler.
Reklamen, “Halftime in America”, blev anset for at være en blåstempling af præsident Barack Obamas redningsplan for den amerikanske bilindustri.
Eastwood afviste efterfølgende, at han var ude i et politisk ærinde. Filmen handlede derimod om at stå sammen og skabe arbejdspladser.
Men det ændrede sig fredag, da han pludselig dukkede op ved en pengeindsamling for Romney i Idaho.
Eastwood, iført Ray Ban-solbriller, fortalte forsamlingen på omkring 325 personer, at det især er Romneys skattepolitik, han er tiltrukket af.
I 2008 støttede Eastwood republikaneren John McCain og for år tilbage repræsenterede han partiet som borgmester i den lille californiske by Carmel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu