ANNONCE

Nu kan disse borgere få uventet politi-besøg

11. maj 2019 09:05 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet sætter nu målrettet ind mod disse specielle borgere.

Nu kan disse borgere få uventet politi-besøg
Har du ikke betalt dine regninger? Så vil det være en god ide at få det gjort. Ellers kan det være, du pludselig får uventet besøg. Foto: Colourbox.

De fleste ved godt, man skal betale det, man skylder.

Gør man ikke det, kan ens mellemværende ryge til inkasso for til sidst at ende hos fogedretten.

Hvis man bliver ved med at ignorere rettens henvendelser, så har politiet et sidste ‘våben’. Og det bliver brugt.

Denne gang er det Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der ‘advarer’ borgerne. I den kreds er der nemlig flere af slagsen, der har risiko for at få besøg af et par morgenfriske betjente.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

“Der er tale om op til 75 borgere, der måske får en kedelig morgenvækning, for politiet henvender sig selvfølgelig hos borgerne, når der er størst mulighed for at træffe nogen hjemme”, skriver politiet.

For en god ordens skyld, så vil det ikke være første gang, hvis også etaten vælger at møde op på ens arbejdsplads.

– Vi opfordrer naturligvis skyldnerne til at kontakte fogedretten for at få lavet aftaler og for at bringe forholdet i orden, før politiet kommer ind over sagen, forklarer politikommissær Mads Justesen, der er sekretariatsleder på politistationen i Næstved.

Klokken er …

Det betyder også, at du simpelthen bliver anholdt og kørt direkte i retten. Bliver du først ‘fanget’ efter rettens lukketid, så er der også den risiko, du kommer til at overnatte i detentionen.

“Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi lægger også et opslag på Facebook om de kommende fogedaktioner i håb om at så mange som muligt får sagen ud af verden”, slutter pressemeddelelsen.

Og det er da også på Facebook, hvor følgende opfordring fra politiet er at finde:

“Skylder du penge? Eller kender du nogen der gør? Gør dem opmærksomme på de kommende fogedaktioner. De kan stadig nå at betale deres udestående gæld med fogedretten og dermed undgå en morgenvækning fra os”.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu