ANNONCE

Nu kan du overnatte på ”Downton Abbey”

19. september 2019 10:24 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Jarlen og grevinden af Carnarvon åbner nu dørene til deres adelige hjem for et par specielt udvalgte gæster.

Et par fans af tv-kultserien Downton Abbey får nu en eksklusiv mulighed for at prøve kræfter med tilværelsen som “lord og lady” og bo på det slot, Highclere Castle i Hampshire, hvor serien blev indspillet. Det sker i forbindelse med lanceringen af Downton Abbey-filmen, der netop har haft premiere.

Stedet bebos til dagligt af jarlen og grevinden af Carnarvon, som altså har besluttet at åbne dørene til deres hjem som en hyldest til filmen. Det skriver The Guardian.

Se billeder fra Highclere Castle og om Downton Abbey i galleriet over artiklen.

Serien, filmen er baseret på, kørte på den engelske TV-kanal ITV i seks sæsoner fra 2010 til 2015 og er også af flere omgange blevet vist på DR1 her i Danmark.

Artiklen fortsætter under videoen


Parret har offentliggjort nyheden via en annonce på det britiske Airbnb booking website, hvor interesserede også kan lægge billet ind på opholdet.

Af Annoncen fremgår det, at det handler om to gæster, der får mulighed for at bo i et af husets 300 værelser fra den 26. til 27. november, og at de kan forvente at blive behandlet som var de kongelige. Prisen for opholdet er sat til på 150 engelske pund – det er beskedne 1.265 danske kroner – og inkluderer aftencocktails sammen med jarlen og grevinden i salonen efterfulgt af en traditionel middag i den statlige spisestue. Serveringen står slottets egen butler for.

Efter middagen serveres der kaffe i biblioteket, inden gæsterne går til ro i et at de luksuriøse soveværelser med eget badeværelse og udsigt over et stort parklandskab.

Privat rundvisning

Det fremgår endvidere af annoncen, at lord og lady Carnarvon selv vil stå for at indvie gæsterne i Highclere Castles historie og arv samt vise rundt på ejendommen.

Der bliver åbnet for ansøgninger den 1. oktober, og det forventes, at rigtig mange vil byde ind på opholdet.  Ansøgerne skal derfor i bookingen på Airbnb  beskrive deres “lidenskab” for Downton Abbey og desuden kunne dokumentere gode anmeldelser fra tidligere Airbnb-bookinger. Det er jarlen og grevinden selv, der står for den endelige udvælgelse.

”Det er et absolut privilegium og en stor glæde for mig at kalde Highclere Castle mit hjem, og jeg er meget glad for at kunne tilbyde et virkelig unikt ophold via Airbnb. Highclere Castle har været i Carnarvon-slægtens eje siden 1679 og har en utrolig rig historie. Jeg brænder for historierne og arven fra Highclere Castle, og ser frem til at byde vores gæster velkommen”, skriver lady Carnarvon i annoncen.

Hyldest nummer to

Jarlen og grevinden har allerede en gang markeret verdenspremieren på Downton Abbey filmen. Det skete da de, under temaet 1920´erne, inviterede offentligheden indenfor på ejendommen den 7. september.

Highclere Castle er bygget i Jacobetiansk stil og har en park, der dækker et areal på omkring 2000 hektarer. Det er beliggende i Hampshire, England, lidt syd for byen Newbury.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu