ANNONCE

Nu kan du tjekke årsopgørelsen

6. marts 2020 18:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Årsopgørelsen for 2019 er fredag aften blevet tilgængelig for de hurtige.

Som en test af systemet er der fredag aften blevet åbnet for, at danskerne kan logge på tast selv-systemet og tjekke sin årsopgørelse for 2019. Dog kan der være små hovsa’er undervejs. Fordi det er en test.

Det var først officielt mandag den 9. marts, at systemet skulle åbne for de mange danskere, der er interesseret i, om der er ekstra penge – eller om der skal betales.

– Vi er klar til at teste systemerne, og det vil vi gerne dele med alle de danskere, der gerne vil se deres årsopgørelse. Mens vi tester og justerer systemerne, vil man dog kunne opleve ustabil drift, ligesom der kan være begrænset adgang, hvis man prøver at logge på TastSelv fra udlandet, siger Karoline Klaksvig, der er underdirektør i Skattestyrelsen og har ansvaret for årsopgørelsen, i en pressemeddelelse.

Mange tjekker

At mange danskere er interesserede i at se, hvordan det står til med skatteregnskabet, kommer næppe som nogen overraskelse for Skat. Sidste år, da der ligeledes blev åbnet op lidt for tidligt, var der 2,7 millioner login i løbet af weekenden før den officielle åbning.

Skattestyrelsen sidder klar ved tasterne både lørdag og søndag til at svare på borgernes generelle spørgsmål om skat og årsopgørelsen for 2019.

– Vi ved, at mange har spørgsmål til årsopgørelsen. Derfor har vi medarbejdere klar til at svare på generelle spørgsmål i løbet af weekenden på Facebook, Twitter og chatfunktionen på skat.dk. Fra mandag er vi også klar til at svare på spørgsmål over telefonen, forklarer Karoline Klaksvig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu