Nu kommer der sne til hele landet

12. januar 2013 14:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nu kommer der sne til hele landet
Billede mangler

Kulden bider sig igen fast i Danmark. Bornholmerne har allerede store mængder hvidt vejr, mens det for alvor kommer til resten af landet først i næste uge
 BNB, Af: Lykke Wiborg Christensen
 
På Bornholm har de allerede fundet kælkene frem. Her er der faldet 15-20 centimeter sne. Men resten af landet må have tålmodighed et par dage endnu.
 
Lørdag og søndag vil der være lette snebyger især på Sydsjælland, Lolland og Falster og i det sydfynske øhav, men der vil nok kun falde 1-3 centimeter sne og det er næppe nok til en kælketur, skriver bt.dk.
 
Meteorolog på TV2 vejret Danny Høgsholt siger, at resten af landet må vente til tirsdag:
 
– Først natten til tirsdag vil der komme sne i det meste af landet, og inden tirsdagen er omme, vil der ligge fem centimeter sne mange steder, og det skulle være nok til at få kælkene i gang, siger Danny Høgsholt.
 
Den nuværende kulde bider sig fast og varer hele den kommende uge. Der vil være en til to minusgrader i dagtimerne. Om natten vil der være minus fem grader, og natten til onsdag kan det blive lidt koldere. Måske helt ned til minus 10 grader i Sønderjylland. Derfor bliver tirsdagens sne liggende de følgende dage.
 
Onsdag og torsdag vil der være få og lette snebyger, som kun giver 1-2 centimeter sne.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu