Nu løftes sløret for mystisk dobbeltdrab

16. april 2012 08:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nu løftes sløret for mystisk dobbeltdrab
Billede mangler

Præcis et år efter at ægteparret Heidi Nielsen og Bjarne Johansen blev skudt på en aften gåtur i Tusindårsskoven på Fyn, får offentligheden muligheden for at høre forklaringen for de to sigtede brødre.
Det var den 13. april 2011, at de blev skudt med maskinpistol, men det er stort set også det eneste, som offentligheden ved om dobbeltdrabet.
Journalist og redaktør på Fyens Stiftstidende Sander Schmidt Astrup har fulgt sagen tæt, og han fortæller, at der særligt er en af de to brødre, som har holdt kortene tæt til kroppen indtil videre.
“Det er især spændende omkring broderen, der er tiltalt for drabet for, han har ikke på noget tidspunkt siden hans anholdelse i maj sidste år, villet sige noget som helst. Men ifølge sin forsvarsadvokat vil han give forklaring på dagens retsmøde,” siger han til Newspaq.
Lillebroren, der er sigtet i sagen, er sigtet for at være i besiddelse af den maskinpistol, der blev benyttet ved drabet. Begge brødre nægter sig skyldige.
Indtil i sidste måned har der været lukkede døre i retssagen, hvilket betyder, at det ikke ahr været muligt for medierne at rapportere fra de hidtidige møder.
Der er sat otte retsdage af til retssagen, der kører ved retten i Odense.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu