ANNONCE

Nu reagerer Elizabeth

15. marts 2021 12:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Henter eksterne advokater ind, der skal undersøge sagen

Nu reagerer Elizabeth
Dronning Elizabeth har fået nok at se til, efter Meghan i sidste uge kom med voldsomme beskyldninger om rascisme og mobning. Fotos: Toby Melville/Reuters/Jeremy Selwyn/AFP/Ritzau Scanpix

Se mere om Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey i galleriet over artiklen

En uge efter det meget omtalte Oprah Winfrey-talkshow med Harry og Meghan reagerer det engelske kongehus – og dermed dronning Elizabeth – for alvor.

Det engelske kongehus hyrer nu advokater udefra, der skal granske Meghans beskyldninger om rascisme og mobning. Det skriver det amerikanske ugeblad People.

Vi er forpligtigede til at kigge på omstændighederne omkring beskyldningerne som er kommet fra hertugen og hertuginden af Sussex” siger en talsperson fra hoffet til ugebladet.

Et uafhængigt hold af advokater bliver hentet ind til at stå for undersøgelserne, og ifølge The Sunday Times har Harry og Meghan allerede tilkendegivet over for Buckingham Palace, hvorvidt de selv er klar til at medvirke i undersøgelserne.

Undersøgelserne kommer til at omfatte både nuværende og tidligere ansatte i kongehuset – specielt de ansatte, der havde med Meghan og Harry at gøre.

Se mere om Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey i galleriet over artiklen

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu