ANNONCE

Nu sender Skat halvanden million beskeder ud

1. april 2021 15:50 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er vigtigt, at man er opmærksom

Nu sender Skat halvanden million beskeder ud
De mange mails til de mange borgere handler om Årsopgørelsen. Foto: Skattestyrelsen.

Det behøver ikke at være en aprilsnar, hvis du i dag har fået eller får en mail fra Skattestyrelsen.

Fra den 1. april og i den kommende tid vil godt 1,5 millioner borgere nemlig få en mail fra Skattestyrelsen om årsopgørelsen.

Nogen vil få en mail, fordi de fortsat ikke har tjekket deres årsopgørelse, mens andre får en mail, fordi de mangler at afgive oplysninger, der har betydning for, hvor meget, eller lidt, de får tilbage i skat i år.

Du har til den 1. maj til at rette i din årsopgørelse, og Skattestyrelsen opfordrer alle til at gå årsopgørelsen igennem.

” Hvis du oplyser inden fristen, og du skal have penge tilbage, vil du få dem udbetalt hurtigere. Vi sætter i de fleste tilfælde automatisk pengene ind på din konto fra 9. april,” skriver Skattestyrelsen om årsopgørelsen.

Et specielt år

Det er for 2020 værd at bemærke, at 2020 var et lidt specielt år, også hvad skat angår.

Mange danskere har haft flere hjemmearbejdsdage i 2020, end de ville have i løbet af et normalt år, og det betyder, at du på årsopgørelsen for 2020 skal være meget grundig i din redegørelse for antallet af køredage, du har haft.

Vogt dig for de falske beskeder

Mens op til halvanden million borgere i den kommende tid kommer til at høre fra Skattestyrelsen, betyder det ikke, at alle mails, der ser ud til at komme fra Skat, er ægte.

Skat advarer om, at du risikerer både falske mails, sms-beskeder og telefonopkald fra folk, der udgiver sig for at være fra en af Skatteforvaltningens syv styrelser.

“Vi opfordrer modtagerne til kun at trykke på links i en mail og sms’er, når man er sikker på, at mailen er fra en legitim afsender,” skriver Skat.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu