ANNONCE

Nu sker det: Mere ‘Tiger King’ på Netflix

10. april 2020 19:09 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Mere 'Tiger King'? Så er der godt nyt.

Hører du også til dem, der har slugt afsnit efter afsnit af den bizarre dokumentarserie ‘Tiger King’ på Netflix?

Og måske endda sukket efter mere? Så er der godt nyt.

Nu kommer der en opfølgning. Det oplyser Netflix på Twitter.

‘Tiger King’ handler om Joe Exotic og hans besættelse af tigre. Som udgangspunkt. Men serien bliver ‘krydret’ af både dødsfald, beskyldninger, forsvundne ægtemænd og mordforsøg. For nu at nævne bare nogle få goodies.

Søndag 12. april kommer der nu en opfølgning på serien; nemlig ‘Tiger Kind and I’, hvor komikeren Joy McHale interviewer flere af seriens hovedpersoner.

Serien absolutte hovedperson er dog ikke med, han sidder lige nu fængslet for mordforsøget på Carole Baskin, der er ifølge sig selv er sat i verden for at redde truede dyr, hvilket hun gør i sin ‘Big Cat Rescue’.

Hendes rige ægtemand forsvinder på mystisk vis – og er aldrig fundet. Det skal være ganske vist, at Investigation Discovery vil dykke ned i den sag.

Det skriver Entertainment Weekly. 

Er det stadig ikke nok, er der mere godt nyt: På YouTube kan du se knap halvanden time med Joe Exotic – i en dokumentar, der skal vise et noget andet billede end Netflix-serien.

Den kan du finde HER.

USAs præsident Donald Trump har i et interview udtalt, han ‘ikke vil afvise’ at kigge på Joe Exotics fængsling – og en eventuelt mulighed for benådning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu