ANNONCE

Nu støtter S pludselige spin-undersøgelse

15. december 2011 11:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nu støtter S pludselige spin-undersøgelse
Billede mangler

Der er bred opbakning til et sætte gang i en ny undersøgelse af reglerne for spindoktorer.
Efter de seneste ugers afsløringer af tvivlsomme gerninger begået af spindoktorer under VK-regeringen, har Dansk Folkeparti fremsat et forslag til en undersøgelse.
“Vi bakker op om undersøgelsen, for der er behov for at se på reglerne efter de problemer, der har været med spindoktorer under den tidligere regering,” siger Socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke til TV 2 News.
Dermed er Socialdemokraterne vendt på en tallerken i spørgsmålet. Under en folketingsdebat i går om spørgsmålet var partiet ikke stemt for undersøgelsen.
Enhedslisten meldte tidligere på dagen ud, at støttepartiet ville stemme for en undersøgelse, hvis Venstre stemte for.
Dermed tegnede der sig et flertal i Folketinget, som fik Socialdemokraterne til at stemme for. Da afstemningen var færdig i Folketingssalen havde 107 stemt for. Ingen imod.
Undersøgelsen kommer efter den seneste tids ballade med tidligere skatteminister Troels Lund Poulsens (S) spindoktor Peter Arnfeldts rolle i Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag.
Senest er der kommet nye beskyldninger mod tidligere forsvarsminister Søren Gades (V) spindoktor Jacob Winthers ageren i skandalesagen om lækagen om danske jægersoldaters indsættelse i Irak.
S-R-SF-regeringen har oprustet på antallet af spindoktorer og har nu godt og vel dobbelt så mange ansat, som VK-regeringen havde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu