ANNONCE

Nu svigter hukommelsen Lars Løkke

6. december 2011 15:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nu svigter hukommelsen Lars Løkke
Billede mangler

Lars Løkke Rasmussen kan have talt om Thornings skattepapirer med den nu politianmeldte spindoktor Peter Arnfeldt.
Stillet spørgsmålet hvorvidt han havde drøftet Thornings skattesag med Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor, Peter Arnfeldt, svarede Lars Løkke Rasmussen i dag nølende.
“Det har jeg ikke nogen erindring om, at jeg har drøftet den sag,” lød det fra Venstres formand.
Det var dog en noget roligere eks-statsminister, som mødte pressen i dag efter Venstres gruppemøde på Christiansborg end da han i går så noget rystet ud på Statens Museum for Kunst.
Men selvom Lars Løkke Rasmussen stillede op til interview, var det begrænset, hvad han ville svare på. I hvert fald var der påfaldende få konkrete svar at få på spørgsmålet om, hvorvidt Venstres gruppemedlemmer og ledelse har drøftet og kendte til indholdet af Helle Thorning-Schmidts skattesag.
“Der var sidste år en partiformand, der ville indføre millionærskat og syntes, at det generelt skulle være dyrere at være dansker. Det gav en offentlig debat om, hvorvidt hun nu selv efterlevede de holdninger, hun stod for, og at Venstres interesserede sig for det, synes jeg ikke, der er noget odiøst i.” lød det fra Lars Løkke Rasmussen.
Lars Løkke Rasmussen så heller ikke noget odiøst i, at Troels Luns Poulsens spindoktor kendte til detaljer i selve afgørelsen; en afgørelse han nu er politianmeldt for at have lækket.
Spørgsmål: Du siger, at der ikke er noget odiøst i, at skatteministerens spindoktor har kendskab til selve indholdet i Helle Thorning-Schmidts skattesag. Hvorfor skal en spindoktor have kendskab til det fortrolige indhold i en almindelige borgers skattepapirer?
“Det er en underdrivelse at kalde det en almindelig borger. Der er ikke noget odiøst i, at en minister og derfor også hans særlige rådgiver kender til detaljer i sagen,” mente Lars Løkke Rasmussen.
Han slog samtidig fast, at det var de absolut sidste ord, han havde at sige om denne sag. Indtil han med stor sandsynlighed vil blive indkaldt til at vidne foran undersøgelseskommissionen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu