Ny bandeaktion på Sjælland

21. marts 2013 09:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny bandeaktion på Sjælland
Billede mangler

Politiet forsøger nu endnu engang at gøre det klart, for bande- og rockergrupperingerne på Sjælland, at man »under ingen omstændigheder vil acceptere voldelige konflikter«.

 

I en ny stor aktion torsdag morgen har politiet sammen med Skat således slået til mod omkring 50 adresser. Flere personer er blevet anholdt, ligesom deres opholdssteder er eller vil blive ransaget, oplyser politiet.

»Det er igen på baggrund af vores efterforskninger og efterretninger i de aktuelle konfliktsager, men også som led i den vedvarende indsats mod rocker- og bandemedlemmernes kriminalitet, at vi i dag slår til mod dem. Vi gør det klart for rocker- og bandemedlemmerne, at vi under ingen omstændigheder vil acceptere voldelige konflikter, og at vi vil bruge alle midler for at pågribe de skyldige,« siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden, Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Det er både mistænkte til en række drabsforsøg, overfald og »anden alvorlig kriminalitet«, som bliver anholdt i forbindelse med aktionen, oplyser politiet.

»Vi fortsætter arbejdet med at få bandemedlemmerne i tale og tilbyder dem hjælp til at komme ud af det kriminelle miljø,« siger Jørgen Skov.

Siden januar har en lang række skudepisoder og knivstikkerier fundet sted i hovedstadsområdet og andre steder på Sjælland.

Episoderne vurderes af politiet til at udspringe af en konflikt mellem »diverse grupperinger«, og konflikten har indtil nu medført både dræbte og flere sårede personer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu