ANNONCE

Ny Chevrolet Aveo sedan klar hos forhandlerne

8. december 2011 18:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ny Chevrolet Aveo sedan klar hos forhandlerne
Billede mangler

Få måneder efter introduktionen af den helt nye Chevrolet Aveo hatchback, er Aveo sedan nu klar til det danske marked.
 
Der er tale om fælles global General Motors konstruktion, men visuelt og brugsmæssigt er Aveo sedan noget forskellig fra udgaven med de 5 døre. Også sedan-udgaven er topscorer i Euro NCAP sikkerhedstesten, hvor den med en pointscore på 95% på voksenbeskyttelse nu er kategoriseret som klassens sikreste bil.
 
”Aveo sedan udmærker sig i kraft af bilens sikkerhed, udseende og ikke mindst dens størrelse”, fortæller Chevrolets danske direktør, Kenneth Hansen. ”Chevrolet har designet en bil, hvor de aerodynamiske linjer, i kombination de brede skærme, giver et sporty og elegant design – og dette er uden at gå på kompromis med funktionaliteten”. Således er bagagekapaciteten i en Aveo sedan på ikke mindre end 502 liter. Med så stort et bagagerum er Aveo sedan blandt de rummeligste sedaner på markedet. Understøttet af en meget attraktiv prissætning er Kenneth Hansen sikker på bilens succes. 
 LT udstyr og 86 heste
Chevrolet Aveo sedan sælges i Danmark alene i LT-udgaven med en 86-hestes 1,2 liters benzinmotor. Det er ud fra en antagelse om, at de kunder, der vælger en sedan, også ønsker et højere udstyrsniveau end basis og sætter pris på lidt flere hestekræfter.
 
Og så får man i det hele taget utrolig meget værdi for de blot 159.995 kroner, som Aveo koster:
 
Chevrolet Aveo sedan LT har fjernbetjent centrallås, el-sideruder foran og multijusterbart rat. Aircondition er standard, det samme er cruise control med fartbegrænser, sædevarme, multijusterbart førersæde, audioanlæg med AUX, Bluetooth, CD/MP3 og USB. Boardcomputer, solbrilleholder, udendørs temperaturmåler og pollenfilter følger også med i prisen.
 Topscorer i EuroNCAP
På sikkerhedsfronten er Aveo sedan udrustet med 6 airbags, ESP, ABS, brake assist, hill-start- assist, pedal-release, højdejusterbare sikkerhedsseler foran og ISOFIX beslag til barnestolene.
 
Det høje sikkerhedsniveau er ikke alene genspejlet i det omfattende sikkerhedsudstyr men også dokumenteret af den officielle europæiske Euro NCAP sikkerhedstest, hvor Aveo sedan, ligesom Aveo hatchback, har opnået de maksimale 5 stjerner og en så høj pointscore, at den officielt betragtes som klassens sikreste bil.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu