Ny formand på plads i Vestjysk Bank

19. februar 2013 22:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny formand på plads i Vestjysk Bank
Billede mangler

Steen Hemmingsen er valgt til ny formand for Vestjysk Bank, skriver Dagbladet-holstebro-struer.dk.

 

PÅ en ekstraordinær generalforsamling tirsdag eftermiddag i Lemvig Idræts- og kulturcenter var eneste punkt på dagordnen at vælge et nyt bestyrelsesmedlem i stedet for formand Carsten Andersen, der 11. januar måtte trække sig på grund af helbredsmæssige problemer.

Seneste kandidat til den ledige post – og efterfølgende indstillet som ny formand for banken – var Steen Hemmingsen, som var indstillet af Finansministeriet, der ejer over halvdelen af aktierne i banken.

Han blev valgt på generalforsamlingen, der tog præcis en halv time, hvoraf Steen Hemmingsen brugte cirka 15 minutter til at takke for valget og fortælle lidt om sig selv for de cirka 150 fremmødte aktionærer.

Steen Hemmingsen er 67 år og har tidligere været direktør for Det Danske Staalvalseværk, administrerende direktør for Baltica Forsikring, finans- og økonomidirektør i ØK og senest administrerende direktør for Lundbeckfonden.

Derudover har han været medlem af bestyrelsen for Amagerbanken A/S, i oprydningsselskabet efter Max Bank samt været i bestyrelsen for den islandske bank Arion, der bygger på resterne af den krakkede Kaupthing.

Specielt de seneste bestyrelsesposter gav anledning til et par spørgsmål om, hvorvidt Steen Hemmingsen var valgt for at afvikle Vestjysk Bank. Det afviste Steen Hemmingsen dog.

»Jeg kommer ikke for at lukke og slukke. Jeg har ikke nogen masterplan klar for Vestjysk Bank, men jeg vil bestræbe mig på, at banken overlever,« sagde Steen Hemmingsen efterfølgende til Dagbladet Holstebro-Struer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu