Ny håndbold-storklub satser dansk

19. februar 2013 18:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny håndbold-storklub satser dansk
Billede mangler

Danske håndboldinteresserede har noget at glæde sig til, når det ny storhold, København Håndbold, fra næste sæson på FIFs licens tørner ud i Dame Ligaen.Såvidt sporten.dk erfarer vil det komme til at bestå af udelukkende danske profiler, der enten spiller eller har spillet på landsholdet.- Ingen kommentar, siger den tidligere Randers- og Viborg-træner, Martin Albertsen, der skal være storholdets nye træner.Den nuværende FIF-spiller, Christina Krogshede, der så sent som i 2011 var playmaker på landsholdet ved VM i Brasilien, er en smule mere snakkesalig.- Pt. har jeg ingen kommentarer om, hvor jeg spiller i næste sæson. Men selvom jeg er oppe i årene, har jeg ingen planer om at stoppe foreløbig, siger Christina Krogshede, der bekræfter, at hun har hørt om det ny storhold.- Jeg synes, det er en god idé. Der mangler et hold som dette i Københavns-området, siger hun.Landsholdsfløjen Mie Augustesen, der også er sat i forbindelse med København Håndbold, har det ligeledes fint med, at København igen melder sig på banen med et kvindehold, der kan udfordre stærke jyske klubber som Viborg, Randers og FC Midtjylland.- Jeg tror, københavnerne vil nyde at have et storhold at heppe på. Efter denne sæson stopper jeg i Thüringer (tysk klub, red.). Én ting er sikkert: Jeg skal spille i Danmark igen. Men endnu har jeg ikke sat min underskrift på nogen kontrakt, siger Mie Auguestesen.Det har venstrehåndsspilleren fra Randers HK, Camilla Dalby, heller ikke.- Jeg tygger iøjeblikket på en række interessante henvendelser. Hvad angår det nye storhold i København, synes jeg det er en kanon-idé. Det er fint med topklubber spredt ud over hele landet, siger Camilla Dalby, der kun har godt at sige om København Håndbolds træner.- Jeg kender Martin fra dengang han var træner i Randers. Han er dygtig, og har betydet meget for min håndboldmæssige udvikling, siger Camilla Dalby.Foruden de tre nævnte har København Håndbold ifølge sporten.dks oplysninger også rettet henvendelse til landsholdsduoen Marianne Bonde og Sofie Bloch-Sørensen. Desuden nævnes Esbjergs playmaker Lotte Grigel og Viborgs målvogter Søs Søby som emner.I Dansk Håndbold Forbund har pressekontakten hvad angår klub- og elitearbejde, Frank Smith, ingen kommentarer. Men så sent som i sidste uge bekræftede han overfor TV2, at DHF er i dialog med en gruppe af mennesker, der vil lave et storhold i København.Foruden træner Martin Albertsen tæller denne gruppe advokat Jeppe Stokholm og rigmanden Kim Haugstrup Mikkelsen.

 

Trioen arbejder indtil videre med en selskabskapital på to mio. kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu