ANNONCE

Ny hjemmeside udlejer dine ejendele

18. oktober 2011 22:48 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ny hjemmeside udlejer dine ejendele
Billede mangler

Lej din saftkoger eller brændekløveren ud på en nem og smart måde, eller find de ekstra stole, du mangler til festen. Måske står de lige om hjørnet.
 
Det er konceptet for en helt ny hjemmeside, der netop har set dagens lys.
Hjemmesiden hedder udlejerbasen.dk og er klar til at matche lejere og udlejere nemt og hurtigt.Annonce: Foretag en sikker investering og få 15-20% i årligt udbytte i 20 år
– I disse tider hvor folk stadig snakker om finanskrise, og hvor vi ikke bare lige køber nyt, kan det at leje være et godt alternativ. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan leje ud, siger Lars Bachmann, der er manden bag udlejerbasen.dk.
Alle har noget at leje ud
– Vi ligger jo egentlig alle sammen inde med ting og sager, som andre også kan bruge, og som derfor nemt kan lejes ud. Mange, der har bygget om eller lavet ny have, har investeret i en havetraktor, en havefræser, en trailer eller måske en stamper. Nu står det hele bare og fylder i skuret eller garagen, så hvorfor ikke tjene lidt ekstra penge ved at leje det ud, tænkte Lars Bachmann og gik i gang med at lave udlejerbasen.dk.
– Udlejerne oplyser på vores hjemmeside, hvad de gerne vil leje ud, og hvad det skal koste. Folk som vil leje kan nemt tage direkte kontakt til udlejeren eller bede om flere oplysninger. Måske er det, du skal bruge, lige rundt om hjørnet, og derfor kan man også søge geografisk, forklarer han om Udlejerbasen.dk.
Lars Bachmann er allerede selv forbavset over, hvad der kan lejes ud, og han nævner eksempler som cykler, havefræsere, campingvogne, trailere, motorsave, grill, tagbokse, stole til fester, serveringspersonale, underholdning, popcorn maskiner, rendegravere, en ballonklovn, havearbejde og saftkogere.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu