Ny københavnerklub er en realitet

22. februar 2013 11:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny københavnerklub er en realitet
Billede mangler

København Håndbold, som klubben kommer til at hedde, er nu en realitet.

Den nystartede klub har netop udsendt en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at man på torsdag officielt vil fortælle om det nye ambitiøse projekt på et pressemøde i Zoologisk Have.

– København Håndbold vil på pressemødet løfte sløret for virksomhedens fremtid, værdier og ambitioner. På pressemødet deltager København Håndbolds bestyrelsesmedlemmer Jeppe Stokholm, Martin Albertsen og Kim Mikkelsen, skriver klubben således i en pressemeddelese.

Ifølge pressemeddelelsen har ‘ingen af de involverede kommentarer før pressemødet’.

Den tidligere Viborg-træner Martin Albertsen skal være træner for klubben, som spiller videre på FIFs ligalicens, men som det fremgår af pressemødet, så sidder han altså også i bestyrelsen, hvilket må betegnes som en utraditionel konstruktion.

Sporten.dk erfarer, at klubben er i fuld gang med at forhandle med landsholdsspillere og andre store profiler. Det drejer sig blandt andet om Pernille Larsen, Mie Augustesen, Søs Søby og Camilla Dalby, ligesom det er planen, at FIFs Christina Krogshede og Marianne Bonde skal spille videre på det nye hold, der har store ambitioner for fremtiden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu