ANNONCE

Ny nedtur for Kevin Magnussen

21. marts 2021 06:43 | Af: Ritzau Fokus

Løb nummer to for Kevin Magnussen i Imsa-serien bød på endnu en "smertefuld" skuffelse

Ny nedtur for Kevin Magnussen
Kevin Magnussens bil har to gange været i nærheden af en mulig sejr i Imsa-serien, men begge gange er topplaceringen blevet udskiftet med en plads i den kedelige ende, når løbet skulle afgøres. (Arkivfoto.) Foto: John Raoux/Scanpix

For anden gang i træk blev det lige ved og næsten for danske Kevin Magnussen i den amerikanske Imsa-serie.

I løbet Twelve Hours of Sebring slutter Magnussens bil på en ærgerlig sjetteplads i DPi-klassen efter at have kæmpet med om sejren længe.

Ramte medkører

Lidt over en time inden slutningen på løbet lå Magnussens Cadillac fra holdet Chip Ganassi Racing til sejr.

Men på vej ind i pitten ramte Magnussens medkører, newzealandske Scott Dixon, en anden bil, og det blev afgørende.

Et efterfølgende langt pitstop sendte nemlig danskerens bil helt ned i den kedelige ende af DPi-klassen.

Smertefuldt

Magnussens bil endte med at have flere runder op til den sejrende Cadillac med tre franske kørere fra holdet Mustang Sampling.

– Smertefuldt at tabe på denne måde, skriver Chip Ganassi Racing på Twitter.

Dog var der dansk succes i LMP2-klassen, hvor Mikkel Jensen sammen med Scott Huffaker og Ben Keating kom først. Her stillede den 26-årige dansker op for holdet Mathiasen Motorsports.

Meget godt

Selv om Sebring overordnet blev en skuffelse for Magnussen, bød løbet på flere fine ture i bilen, og danskeren nåede også at tage del i topkampen

En kort overgang stod Magnussen endda for den hurtigste omgang, inden hans egen holdkammerat, hollandske Renger van der Zande, slog tiden.

Med sjettepladsen fik danskerens andet løb i Imsa-serien et forløb, der på flere måder mindede om Magnussens første i serien, 24 Hours of Daytona.

Her endte det med en femteplads efter en punktering med syv minutter tilbage af løbet. Her kæmpede bilen ellers også med om sejren.

Den 28-årige dansker nåede at køre seks sæsoner i Formel 1, inden han med udgangen af 2020 kørte sit sidste løb i motorsportens kongeklasse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu