ANNONCE

Ny sag får McCann-familien til at genopleve rædslen

13. august 2019 11:55 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Kidnapningssagen om den 15-årige britiske Nora, får Gerry og Kate McCann til at genopleve, da deres datter forsvandt for 12 år siden.

Der er ingen tvivl om, at sagen om den knap fire-årige Madeleine McCann, der forsvandt fra sit hotelværelse i Praia da Luz i Portugal er én af de mest omtalte forsvindingssager i verden.

Forældrene til Madeleine McCann, Kate og Gerry McCann genoplever disse dage, den rædsel som de oplevet i dagene, hvor deres datter forsvandt. Det skriver The Sun.

Grunden til at deres tanker tages tilbage til 2007, er den nye forsvindingssag om den 15-årige Nora Quoirin, der forsvandt fra sit hotelværelse under en familieferie i Malaysia.

Genoplever rædslen

McCann-familiens talsmand her fortalt, at Kate og Gerry McCann føler med familien til den 15-årige Nora Quoirin. Særligt kan de genkende de følelser, som hendes forældre Meabh og Sebastien Quoirin går igennem.

– Det frembringer minder om rædsel for dem, om de indledende timer, da deres barn forsvandt på ferie. Noras forældre er, ligesom Madeleines forældre var, fortvivlet, nervøse, bange og uvidende om, hvad der er bedst at gøre i sådan en situation, sagde Clarence Mitchell, der er McCann-familiens talsmand, til The Sun.

Forsvandt fra hotelværelse

Der er også en del ligheder mellem Madeleine McCann-sagen og sagen om Nora Quoirin, der forsvandt den 4. august. Begge piger forsvandt fra deres hotelværelse under en familieferie.

Madeleine McCann var på ferie med sin familie i Portugal, mens Nora Quoirin var på en to uger lang ferie på Dusun Resort i Malaysia.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Her anmeldte hendes forældre hendes forsvinden, da de opdagede, at hun ikke var på hotelværelset samt at vinduet var åbent.

Tilbyder dusør

Ligesom Kate og Gerry McCann gjorde det, så tilbyder Nora Quoirins forældre Meabh og Sebastien også en dusør for information, der kan lede til, at deres datter kan vende hjem.

For familien til den 15-årige er det utænkeligt, at hun kan være forsvundet af sig selv, selv om det tidligt i sagen også var én af teserne, som det malaysiske politi arbejdede med. Mens det samtidig også var en tese, at hun var blevet kidnappet.

Det antages, at både Nora Quoirin og Madeleine McCann er blevet kidnappet med henblik på prostitution.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu