Ny SFU-formand vil holde SF i regeringen

3. april 2013 19:47 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny SFU-formand vil holde SF i regeringen
Billede mangler

SFs Ungdomsparti har fået ny landsformand, oplyser de unge socialister i en pressemeddelelse.

 

Det bliver den 21-årige Carl Valentin fra Odense, som skal afløse afgående formand, Gry Möger Poulsen. Og mens en række unge SF-talenter på det seneste har meldt sig ud af partiet for i stedet at slutte sig til Socialdemokraterne, så er det ikke en tanke, som har strejfet den nye landsformand.

»Jeg synes, det er trist, at de er blevet socialdemokrater, og det tror jeg også er den brede opfattelse i SFU. Men selv om jeg har stor respekt for dem, er jeg på ingen måde enig i, at vejen til et mere socialistisk samfund er at melde sig ind i Socialdemokraterne,« siger Carl Valentin til Altinget.dk.

Han afviser samtidig enhver tanke om, at SF bør træde ud af regeringen.

»Jeg mener helt afgjort, at SF skal forblive i regeringen. Det er trist, at SFs aftryk på regeringens politik ofte er druknet i debatten, for selvom regeringens politik ikke er så rød, som man kunne ønske, har SF faktisk fået en del igennem. Personligt er jeg meget stolt over indsatsen mod multinationale skattesnydere og social dumping. Som jeg ser det, er det fuldstændig afgørende, at SF bliver ved med at tage ansvar ved at indgå i de svære, men nødvendige beslutninger for Danmark,« siger han til Altinget.dk.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu