Ny sikkerhedschef i Brøndby

15. februar 2013 13:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny sikkerhedschef i Brøndby
Billede mangler

Forløbet omkring den kaotiske pokalkamp mellem Brøndby og FC København var så kritisabelt, at hjemmeholdets daværende sikkerhedschef Emil Bakkendorf måtte lægge ører til massiv kritik. Tilskuerne fik lov til at storme banen efter kampen, og efterfølgende viste det sig ovenikøbet, at overvågningskameraerne på stadion slet ikke var i funktion undervejs.

Kort før nytår stoppede Emil Bakkendorf i Brøndby, og nu har klubben så fundet hans afløser i form af 37-årige Jacob Mickel Lauritsen, der kommer fra en stilling som fodboldkoordinator og spotter i politiet.

– Vi er i gang med en oprustning på sikkerhedsfronten i Brøndby IF, og jeg er glad for, at vi nu har fundet den rette person og profil til stillingen som sikkerhedschef. Mickel har erfaring med fandialog, planlægning og struktur, og så banker hans hjerte for klubben. Dialogen igennem hele ansættelsesforløbet har været meget positiv, og vi ser frem til samarbejdet, siger Brøndbys konstitueret administrerende direktør Tommy Håkansson til klubben egen hjemmeside.

– Igennem de seneste fire år har jeg udelukkende arbejdet med sikkerhed omkring fodboldkampe. Jeg har primært beskæftiget mig med Brøndby IF, og jeg er sikker på, at jeg kan drage nytte af den relation, jeg allerede har til fansene. I mit virke til både ude- og hjemmebanekampe har jeg fokuseret på at møde folk i øjenhøjde, og den stil har jeg tænkt mig at fortsætte, siger Jacob Mickel Lauritsen, der tiltræder på mandag den 18. februar.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu