Ny skade: Cornelius ligner en starter

15. februar 2013 13:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny skade: Cornelius ligner en starter
Billede mangler

Sammen med resten af det danske landshold faldt Andreas Cornelius i gryden af forfærdelige præstationer, da man tabte ude 3-0 til Makedonien tidligere i februar.

 

Alligevel tyder meget på, at FC Københavns unge angriber godt kan forbedrede sig på en startplads mod Tjekkiet og Bulgarien sidst i marts.

Årsagen skyldes, at den vel nok nærmeste konkurrent til angrebspladsen i form af Nicklas Pedersen i øjeblikket bliver holdt ud af en lårskade, der i værste tilfælde kan holde ham ude i en måned.

– Andreas Cornelius havde startet inde ligegyldig hvad efter min opfattelse. Men der er andre end Nicklas Pedersen til at tage over, hvis det er. Der er for eksempel en Nicklas Helenius, som tidligere har været med, men som jeg ikke synes har det niveau, siger Stig Tøfting.Selvom han tror på, at Danmark nok skal klare sig godt igennem de vitale kampe, så erkender han, at man med fraværet af Nicklas Bendtner har et stort problem på angrebspladsen.

– Jeg mener ikke, at Andreas Cornelius kan spille den plads, som Nicklas Bendtner kan spille den. Al ære og respekt for Andreas Cornelius, så fylder han ikke nok endnu på international plan, siger Stig Tøfting.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu