ANNONCE

Ny Star Wars-trailer – er Palpatine i live?

3. september 2019 09:55 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Med en ny trailer forsøger Disney at opbygge hypen frem mod udgivelsen af den niende Star Wars-film.

I årevis – ja, måske årtivis – har Star Wars-fans og -følgere haft spandevis af teorier. En af dem handler om kejser Palpatine, vi siger farvel til i Jedi-ridderen Vender Tilbage fra 1983. Det helt store spørgsmål, da nyheden om flere film og et udvidet univers kom, er, om det er muligt at genoplive mørkets fyrste.

Med den seneste trailer til den foreløbig niende film The Rise of Skywalker puster producenter og instruktør for alvor liv i den diskussion, men det kræver både gode øjne og en solid baggrundsviden at forstå hvorfor.

I et kort øjeblik dukker ser vi nemlig først en masse fly fra rebellernes flåde dukke op ud af hyperspeed. Der er både X-wing, B-wing og de solide blockade runners, der er kendt fra både Rogue One og den første Star Wars-film.

Umiddelbart derefter stormer en enorm flåde star destroyers gennem en storm, og det er her, stjernekrigskendskab spiller en vigtig rolle. Det er nemlig hverken First Order- eller Imperial II-klasse star destroyere.

Derimod mener for eksempel Space.com altså, at der er tale om I-klassen. Altså fra begyndelsen af universet. Da Kejser Palpatine var den altoverskyggende skurk og kontrollerede denne flåde. Fans og teoretikere mener – og har længe ment – at Palpatine ikke nødvendigvis er død.

I stedet flygtede han til et ukendt område i sit personlige skib sammen med flåden af de “gamle” star destroyere. Nu antyder traileren altså, at han er tilbage. Du kan se den seneste trailer til filmen over artiklen her.

Star Wars: The Rise of Skywalker får dansk premiere den 18. december.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu