Ny storsøgning efter forsvunde Steffen lørdag: – Vi ved ikke, hvor vi skal lede

8. december 2018 15:12 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Lørdag er organisationen Missing People igang med en ny storsøgning efter forsvundne Steffen Dam Jensen. Østjyllands Politi ved ikke, hvor betjentene skal lede efter den efterlyste mand.

Den 27-årige Steffen Dam Jensen er fortsat forsvundet.

Han besøgte 7-Eleven-kiosken på hjørnet af Nørreport og Knudrisgade i det centrale Aarhus omkring klokken 01.30 natten til lørdag den 1. december. Det er det sidste af hans færden, der er blevet dokumenteret.

Lørdag er Missing People gået igang med en ny storsøgning efter den forsvundne mand.

Østjyllands Politi leder også fortsat efter manden – men det er ved at være småt med nye ideer til, hvor betjente skal lede efter ham.

Det skriver TV2.

Politiet gennemsøgte ellers vandet i havnen ved Aarhus torsdag aften efter manden, da man havde fået et tip om, at der var blevet spottet en ukendt genstand i vandet.

– Siden har vi ikke gjort noget i den retning, for vi har ikke hørt fra nogen, og vi ved ikke, hvor vi skal lede lige nu, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Peter Hunniche til TV 2.

Politiet vil derfor fortsat gerne høre fra vidner, der kan være med til at kortlægge Steffen Dam Jensens færden på den aften, han forsvandt.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

I galleriet ovenfor kan du se billede af forsvundne Steffen Dam Jensen – samt se billeder fra politiets søgning torsdag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu