Nye anholdelser efter svensk skuddrama

5. januar 2013 20:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nye anholdelser efter svensk skuddrama
Arkivfoto: Colourbox.
Arkivfoto: Colourbox.

Arkivfoto: Colourbox.

Politiet jager fortsat mistænkte, efter at det fredag kom til skudveksling mellem politi og røvere, hvoraf én blev livsfarligt såret.

 

SVERIGE: Svensk politi har anholdt fem personer efter et røveri i en guldsmedebutik fredag i byen Södertälje ved Stockholm, hvor en bevæbnet røver blev livsfarligt såret af et skud fra en betjent.

 

Ifølge Expressen er den sårede 26 år og kommer fra byen Norsborg, der ligger syd for hovedstaden Stockholm.

 

Læs også: Fire anholdt efter skuddrama ved Stockholm

 

– Lige nu er fem personer anholdt. Fire er anholdt for groft røveri eller delagtighed i groft røveri, og en er anholdt for at have beskyttet kriminelle, siger politiets pressetalsmand i Stockholm, Lars Byström, til svensk TV.

 

En sjette mistænkt er den 26-årige mand, der blev skudt i hovedet af politiet på gågaden i Södertälje. Han er endnu ikke anholdt på grund af sin kritiske tilstand.

 

Politiet vil ikke fortælle, hvem man på nuværende tidspunkt har anholdt.

 

– En årsag kan være, at vi leder efter flere personer, og at vi ikke vil offentliggøre, hvem vi har anholdt, siger pressetalsmanden.

 

Et øjenvidne har fortalt Aftonbladet, at en af gerningsmændene var ved at smide tyvekoster ind i sin bil, da politiet ankom til stedet. Manden skød tre gange, inden ilden blev besvaret af politiet, beretter øjenvidnet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu