Nye fotos: Se hele kronprinsfamilien

18. oktober 2016 14:58 | Af: Ritzau Fokus

Kronprinsparret kan fejre kobberbryllup 14. november, og den romantiske milepæl markeres allerede nu på et nyt frimærke.

Nye fotos: Se hele kronprinsfamilien
Kronprinsparret har siden ægteskabet i maj 2004 forøget familien med fire "royale rollinger". SE DE NYE BILLEDER I BUNDEN AF ARTIKLEN. Arkivfoto: Kim Haugaard/Scanpix.

Under de olympiske lege i den australske storby Sydney i 2000 vandt kronprins Frederik den største sejr af alle.

På en bar spottede han unge australske Mary Elizabeth Donaldson, og parret forelskede sig hovedkulds i hinanden.

En forårsdag i maj 2004 giftede de sig i Københavns Domkirke, og 14. november i år kan den 48-årige kronprins og hans 44-årige kronprinsesse således fejre kobberbryllup efter 12 og et halvt år sammen som mand og kone.

Den romantiske milepæl bliver allerede nu markeret med et nyt frimærke i Grønland.

På frimærkets foto optræder kronprinsparret og børnene, prins Christian på 11 år, niårige prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine på fem år, iført landets nationaldragter.

Tre andre nye billeder

Foruden familiefotoet af hele den royale heksagon har kongehuset også delt tre billeder af de kongelige børn fra fotoseancen og lagt de søde billeder ud på sin officielle Facebook-profil – et foto, hvor de fire kongelige krudtuger er samlet, et af tvillingerne og et af de to ældste børn.

Grønland har en helt særlig betydning for kronprinsparret, der senest besøgte landet i 2014 sammen med deres fire børn.

Kronprinsparrets tvillinger bærer grønlandske navne som en del af deres fulde navne – prins Vincent hedder også Minik, mens prinsesse Josephine også er døbt Ivalo.

Se alle de nyt flotte fotos af kronprinsfamilien her:

/ritzau/FOKUS

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu