Nye oplysninger: 11-årig dansk pige blev dræbt for øjnene af sin familie

11. juli 2018 10:47 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Der er nu kommet nye detaljer i den meget tragiske episode fra i mandags, hvor en 11-årig dansk pige blev dræbt af en spritbilist i USA.

Nye oplysninger: 11-årig dansk pige blev dræbt for øjnene af sin familie
En spritbilist dræbte i mandags en 11-årig dansk pige i USA. Arkivfoto: Scanpix

Mandag ved 21-tiden lokal tid, kørte en spritbilist op på fortovet i den amerikanske by Charleston og ramte en 11-årig dansk pige, der senere døde af sine kvæstelser.

Pigen var angiveligt netop ankommet til Charleston for at holde ferie med sin familie, og ulykken skete, mens pigen var ude at gå en aftentur med sin familie. Det skriver det amerikanske medie kltv.com.

Politiet har arresteret den formodede gerningsmand, der skulle være en 30-årig mand fra lokalområdet, og som menes også at have forårsaget et andet færdselsuheld, inden han ramte pigen på fortovet. Efter at have ramt pigen fortsatte manden videre i sin bil, inden han ramte et træ.

– Det her kunne være undgået og burde aldrig være sket. Hvis chaufføren ikke havde ramt et træ, er jeg ikke sikker på, at han nogensinde ville være stoppet, siger politiinspektør Luther Reynolds ifølge kltv.com.

Manden er nu sigtet for hensynsløst drab.

Borgmester: Intet værre end at miste sit barn

Den lokale borgmester i Charleston har også reageret på den 11-årige danske piges tragiske dødsfald.

– Bare tanken om, at en bil kan komme drønende henover fortorvet og dræbe en af dine børn en hvilken som helst aften. Jeg mener, der findes ingen værre tanke end at miste sit barn, sagde John Tecklenburg under en pressekonference ifølge mediet live5news.com.

I artiklen fremgår det desuden, at gerningsmanden er blevet nægtet at blive løsladt mod kaution.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu