ANNONCE

Nye spor i sagen om rovmordet på 81-årige Kirsten Inge Damsgaard

6. januar 2012 17:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nye spor i sagen om rovmordet på 81-årige Kirsten Inge Damsgaard
Billede mangler

Københavns Vestegns Politi har nye spor i form af smykker efter rovmordet på 81-årige Kirsten Inge Damsgaard den 30. december på Nordfrontvej i Gladsaxe.
 
Politiet har frigivet billeder af stjålne øre- og fingerringe. Derudover eftersøger de et vidne, der kan have set gerningsmændene.
 
Han hævede nemlig penge i nærheden af den automat som gerningsmændene brugte den dræbtes dankort i.
 
“Vi beder dette vidne henvende sig hurtigt, uanset om han ved noget eller ej. Vi håber selvfølgelig, at han kan bidrage med detaljer om gerningsmændene,” siger efterforskningsleder Charlotte Skovby.
 
Udover vidnet vil politiet meget gerne høre fra folk, hvis de har set noget til nogle specielle smykker, der blev stjålet i forbindelse med drabet. Det drejer sig om en tre forskellige fingerringe og to par clipsøreringe.
 
“Finder nogen smykkerne eller får dem tilbudt, så kontakt os straks,” siger Charlotte Skovby.
 
Tidligere har politiet frigivet billeder af gerningsmændene i deres forsøg på at hæve penge med den dræbtes kreditkort. Det førte til over halvtreds henvendelser, men ingen afgørende spor.
 
Mordet skete på Nordfrontvej i Gladsaxe. 
Samme aften lidt over kl. 21 blev dræbtes dankort brugt i en hæveautomat ved Danske Bank på Herlev Bytorv af en mand. Politiet har frigivet en video af manden ved hæveautomaten. Videoen kan du se her
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu