Nyfødt fra trafikulykke dør dagen efter sine forældre

4. marts 2013 20:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nyfødt fra trafikulykke dør dagen efter sine forældre
Billede mangler

USA: En voldsom trafikulykke, der søndag morgen kostede et ungt vordende forældrepar livet i New York-bydelen Brooklyn, har mandag krævet deres nyfødte søn som offer. Det skriver CNN.

 

Begge forældre døde i ulykken, da en BMW hamrede ind i den taxa, de sad i. De var på vej til hospitalet, fordi den højgravide kvinde følte sig utilpas. Den vordende far døde på stedet ved sammenstødet, mens hans gravide hustru døde på hospitalet, hvor hendes søn blev taget ved kejsersnit. Han overlevede altså kun en enkelt dag.

Føreren og en passager fra BMWen flygtede fra ulykkesstedet til fods og er endnu ikke blevet anholdt.

Det unge ægtepar – de var begge blot 21 år – tilhørte det ultraortodokse jødiske samfund i Brooklyn, som er rystet af den tragiske ulykke.

»Hvad kan vi gøre nu? Vi venter på anklageren. Vi vil have de ansvarlige sigtet for tredobbelt drab,« siger talsmand Isaac Abraham, der også var nabo til det unge par, ifølge CNN.

»Beskeden til chaufføren: Vi ved, ordensmagten får fat i dig. Men vores besked er at melde dig selv, før vi finder dig,« siger talsmanden.

New York huser det største antal ortodokse jøder uden for Israel. I Brooklyn er flere kvarterer således næsten udelukkende beboet af ortodokse jøder.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu