Nyindkøb nakkede Chelsea

2. februar 2013 19:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Nyindkøb nakkede Chelsea
Billede mangler

Franske Moussa Sissoko glemmer næppe lørdag den 2. februar. To scoringer i en debutkamp plus en sejr over mægtige Chelsea er begivenheder, der indprenter sig i hukommelsen hos selv den mest distræte.

Sissoko var den helt store spiller,da Newcastle hjemme på St. James Park slog Newcastle med 3-2 i et både underholdende og dramatisk opgør.

Dramaet stod argentinske Fabricio Coloccini for, da han sparkede Demba Ba så hårdt i hovedet, at angriberen, derfor første gang siden sit skifte til Chelsea var tilbage i Newcastle, måtte udgå kort før pausen. Inden da havde Jonas Gutierrez bragt Newcastle foran.

Efter pausen var det Chelsea, der tog føringen med to mål af først Frank Lampard og siden Juan Mata, men så gik Sissoko igang med at overbevise Newcastle-tilhængerne om sine kvaliteter. Den sidste af hans to scoringer faldt i overtiden.

Målfesten i Newcastle var ikke den eneste af sin slags. Også i Liverpool var der masser af scoringer, da Everton og Aston Villa spillede 3-3. Knap så festligt var det i London, hvor Arsenal på et mål af Lukas Podolski slog Stoke med 1-0.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu