ANNONCE

Nyindkøb smittet med coronavirus

29. september 2020 20:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Thiago Alcantara er testet positiv for coronavirus og er nu i hjemmeisolation, meddeler klubben.

Nyindkøb smittet med coronavirus
Thiago Alcantara må vente på at få sin anden kamp for Liverpool lidt endnu, da han er testet positiv for coronavirus. Foto: Michael Regan/AFP

Han var ikke med i 3-1-sejren over Arsenal mandag aften, og nu afsløres det, hvorfor ingen fik Liverpools andet nyindkøb at se i aktion.

De engelske mestre fra Liverpool må også til de kommende kampe undvære den nyindkøbte midtbaneprofil Thiago Alcantara. Den spanske spilfordeler er nemlig testet positiv for coronavirus, oplyser Premier League-klubben tirsdag aften på sin hjemmeside.

Mandag angav klubben “mindre fysiske problemer” som årsag til Thiagos fravær.Det viser sig altså nu, at det er en positiv coronatest, som har sendt den spanske landsholdsspiller på sidelinjen for en stund.

Ifølge Liverpool har Thiago udvist milde symptomer, men har det ellers fint.

– Klubben har fulgt, og vil fortsat følge, alle protokoller relateret til covid-19, og Thiago vil forblive i selvisolation i den påkrævede tid, skriver klubben på hjemmesiden.

Thiago skiftede til Liverpool i sensommeren efter netop at have vundet Champions League med Bayern München. Midtbanespilleren kom til den sydtyske klub fra FC Barcelona i 2013, hvor han stadig stod i skyggen af folk som Xavi og Andrés Iniesta.

I Bayern udviklede han sig til en stor profil, men Liverpool nåede kun at få glæde af Thiagos kvaliteter i en enkelt kamp, inden han altså må holde en ufrivillig pause de kommende tid.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu