Nynazist tæsker kommunist i debat på live-tv

7. juni 2012 16:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nynazist tæsker kommunist i debat på live-tv
Billede mangler

Først kaster han et glas vand i hovedet på kvinden, der sidder over for ham. Så rejser han sig pludselig og går til angreb på kvinden i den hvide skjorte, der sidder til venstre for ham. Han når at uddele tre ordentlige slag, inden han flygter fra studiet.
Den nynazistiske politiker Ilias Kasidiari, der er medlem af det stærkt højreorienterede parti ‘Gyldent Morgengry’, mistede besindelsen under en debat på græsk live morgen-tv forleden. Det var nogle kommentarer om hans fortid, som nynazisten fandt særdeles øretæveindbydende.
Ilias Kasidiari var involveret i et væbnet røveri i 2007, og da en af de andre paneldeltagere bragte episoden op, kvitterede han ved at kaste indholdet af sit vandglas efter hende.
Liana Kanelli, der er parlamentsmedlem for Grækenlands kommunistparti, protesterede over hans opførsel, hvorpå Kasidiari begyndte at slå løs på hende. Politikeren nåede at flygte fra tv-studiet, før politiet kom frem.Se Ilias Kasidiari gå til angreb på sin politiske modstander.
Grækernes nerver ligger blanke op til parlamentsvalget 17. juni. Det nynazistiske parti ‘Gylden Morgengry’ – Chryssi Avgi på græsk – kom ind i parlamentet ved valget den 6. maj med hele 21 medlemmer. Det er første gang, partiet er repræsenteret i parlamentet, og valgresulteret høstede international kritik.
Alle partier i Grækenland har fordømt Kasidiaris opførsel.
Kilde: sueddeutsche.de

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu