Nyslået dansk mangemillionær efter Lottospil: En af de første investeringer gjorde ondt

8. november 2018 22:48 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Har fejret det en hel weekend - rundede af med toastbrød i Sverige.

Nyslået dansk mangemillionær efter Lottospil: En af de første investeringer gjorde ondt
En heldig dansker brugte sine første lotto-penge på noget, der gør nas. Foto: Danske Spil

Der er mange måder at fejre nyfunden rigdom på. I en pressemeddelelse præsenterer Danske Spil en af de mere smertefulde. En dansk mand bosat i Sverige har nemlig for nylig under sommerhus-besøg i hjemlandet Danmark købt en Eurojackpot-kupon, der er 19,6 millioner kroner værd.

Efter gevinsten var en realitet, tog det hele fart – især fejringen, fortæller han selv til Danske Spil, der udbyder det europæiske fælleslotteri til danske spillere. Trækningen finder sted fredag aften. Lørdag var gevinsten bekræftet hos en forhandler. Vinderen inviterede seks venner på restaurant i København, mens de i alt syv børn blev passet.

– Vi gjorde alt for at få regningen op. Der blev simpelthen ikke sparet på noget, lyder det.

Det lykkedes, for parret havde tømmermænd søndag. Men ifølge pressemeddelelsen stoppede fejringen ikke her. Den fortsatte i en noget smertefuld retning.

Efter egen forklaring var de simpelthen nødt til at få foreviget vinderdatoen, så de fik deres faste tatovør til at åbne biksen på en fridag. Manden fik datoen tatoveret i en skattekiste på armen, mens konen fik datoen foreviget rundt om anklen. Derefter kørte de hjem til Sverige.

– Vi kom hjem sent om aftenen og havde kun toastbrød derhjemme. Det var en lidt flad fornemmelse efter sådan en weekend, siger han med et grin.

Parret har nu tænkt sig at købe det hus på Sydsjælland, de havde været ude at se på inden, de blev millionærer. Men hvor de selv havde tænkt sig at renovere huset over en årrække, så giver Eurojackpot-gevinsten dem nu nogle helt andre muligheder.

-Vi skal jo have et stort hus med alle de børn, og dette hus passer perfekt til vores behov. Men det er nok nogle håndværkere, der får lov til at renovere det. Og det kommer nok også til at stå klar noget før beregnet.

Du kan læse meget mere om den heldige vinder i pressemeddelelsen fra Danske Spil. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu