ANNONCE

Nyslået Lotto-millionær vil flotte sig for mor

11. april 2019 06:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Pengene går til smuk gave, prangende ur og noget fornuftigt.

Nyslået Lotto-millionær vil flotte sig for mor
Den glade vinder har allerede øremærket en del af pengene. Foto: Scanpix.

En Lotto-spiller fra Københavns Kommune har svært ved at tro det, men den er god nok. For nogle uger siden vandt han 20 millioner kroner i Lotto. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Selv om pengene er gået ind på kontoen, så fatter jeg det nok stadigvæk ikke. Jeg må da også indrømme, at jeg i løbet af dagen, går ind og kigger – bare for at se om de stadig er der, siger den anonyme vinder i pressemeddelelsen.

Manden havde spillet Lotto på abonnement i et års tid, da han vandt, og han fortæller, at han normalt aldrig tjekker tallene, fordi han via sit abonnement alligevel får at vide, om han har vundet. Men denne lørdag forholdt det sig anderledes. Han tjekkede tallene og så, at der var gevinst. En stor gevinst.

Og det var jo en ret heldig dag at have syv rigtige på, da puljen jo var kæmpe stor. Først gik jeg helt i chok og tænkte, at jeg måtte holde det for mig selv. Men det kunne jeg slet ikke. Jeg måtte jo have nogle andre øjne på for at sikre mig, at jeg ikke havde set forkert, siger vinderen.

Gave til mor

Den heldige mand har besluttet sig for at bruge pengene på nogle forskellige ting. Han vil have et Rolex-ur til sig selv, og så vil han give sin mor en lejlighed i gave. Derudover skal han have en fornuftig bil, for ikke at flotte sig for meget offentligt, og ellers skal livet gå sin vante gang.

– Jeg kunne jo godt gå direkte ind og sige op på arbejdet, men det vil jeg ikke gøre mod min chef. Han har støttet mig i mange situationer gennem mit liv, så jeg vil ikke sætte ham i problemer i en tid, hvor der er rigtig travlt. På sigt vil jeg dog gerne læse videre, så jeg en dag kan starte min egen virksomhed. Jeg har jo så mange muligheder nu. Det er simpelthen så fedt, siger vinderen i pressemeddelelsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu