ANNONCE

Nyt billede: Hvor er Christina?

18. maj 2020 16:05 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet har netop offentliggjort et billede fra et overvågningskamera af den efterlyste kvinde.

Siden lørdag har Nordjyllands Politi ledt efter en 26-årig kvinde.

Søndag gik politiet ud – med foto – i offentligheden for at bede om hjælp.

Nu har politikredsen offentliggjort endnu et foto af den efterlyste Christina Iversen.

Politiets efterforskningsskridt i sagen har vist, at den unge kvinde lørdag tog bussen til Lundby Krat ved Gistrup med ankomst klokken 11.58.

Teoretisk kan hun være i hele landet.

Siden har hendes telefon været slukket, og familien har ikke kunnet få kontakt med hende.

– Familien er meget bekymrede, og de vurderer, at hun ikke kan klare sig selv, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Per Jørgensen.

Nyt foto

Nyt i efterforskningen er, at den unge kvinde i lørdags handlede i Meny i Kennny-Arkaden i det centrale Aalborg, inden hun formentlig tog med bussen i retning mod Gistrup.

Politiet er kommet i besiddelse af et overvågningsbillede fra det pågældende supermarked af den eftersøgte kvinde – et foto, som Nordjyllands Politi altså nu offentliggør i håb om, at man kan få nogle nye informationer, der kan bidrage til at få fastlagt, hvor den eftersøgte har taget ophold.

Nordjyllands Politi søgte søndag i området omkring Gistrup efter den savnede kvinde med uniformerende patruljer, herunder med hundepatrulje, ligesom efterforskere har afhørt adskillige personer for at få kortlagt hendes mulige færden og dermed finde frem til hendes opholdssted.

Men indtil videre har vores bestræbelser været uden held.

– Derfor appellerer vi endnu engang til offentligheden om at hjælpe os med informationer i sagen. Ring hellere end gang for meget end en for lidt, lyder den klare opfordring fra politikommissær Kenneth Rodam på Nordjyllands Politis Facebook-side.

Signalement

Christina Iversen bor i Aalborg.

Hun beskrives som: 26 år gammel, 164 centimeter høj, med langt brunt hår og almindelig af bygning. Hun er iført lilla camouflagebukser.

Hun har desuden medbragt en grå vandretaske, sovepose og liggeunderlag.

Hvis man har set Christina Iversen eller har andre oplysninger om, hvor hun måtte befinde sig, så skal man straks ringe til politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu