ANNONCE

Nyt dating-site for sunde mennesker

27. oktober 2011 08:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Nyt dating-site for sunde mennesker
Billede mangler

 For ti måneder siden åbnede Sportdate i Sverige. Siden er der kommet mere end 10.000 medlemmer. Stifter vil forsøge at gentage succesen i Danmark.
Find en sund partner over nettet. Sådan lyder tilbuddet fra sportdate.dk, der i slutningen af denne måned starter op i Danmark. Konceptet er kendt fra Sverige, hvor stifter og indehaver af Sportdate startede op for ti måneder siden.
Sportdate.dk tager dating til et nyt niveau, og hjælper mennesker der godt kan lide at træne og har et interesse for god sundhed, at mødes via nettet.
På sportdate.dk kan alle medlemmer finde venner og singler i hele Danmark. Man kan udfordre hinanden i forskellige aktiviteter, sende flirts, se fotoalbum, læse trænings blogs, og modtage trænings og ernærings vejledning og meget mere. Webtjenesterne er udviklet af legitimerede fysioterapeuter og personlige trænere med lang erfaring fra arbejde med træning og godt helbred.
– Via Sportdate vil vi give vores medlemmer mulighed at finde både kærlighed og interessant information omkring træning og sundhed, en sundere kærlighed i dobbelt forstand, siger Jonas Ånestrand, stifter og administrerende direktør for Sportdate, som selv er legitimered fysioterapeut og personlig træner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu